• Pomonkatu 6, 50150 MIKKELI

  • 050 065 1070
    ma-pe 8.00-16.00

JAO 1 B takapiha

Piharemontti sisältäen massanvaihto eristeineen ja pintarakenteineen, sadevesijärjestelmä ja viemärit. Reunakivien asennus.

As Oy Minnan Puistokulma

Asuinkerrostalon teräsponttaus, maankaivu-, täyttö- ja paalutustyöt sekä ponttien purkutyö.

KYS B-11 projekti, liittymäurakka

Kuopion yliopistollisen sairaalan B11-projektin liittymäurakassa rakennettiin sairaalan kunnallisteknisiä liittymiä, katuliittymiä, kunnallistekniikkaa sekä parannettiin vilkasliikenteisen Puijonlaaksontien ryhmityskaistat liikennevaloineen.

As Oy Kuopion Torikartano

Liike- asuinrakennuksen purku- ja maanrakennusurakka. Kuopion keskustaan rakennettavan uudisrakennuksen alta purettiin vanha liikerakennus. Purku-urakkaan liittyi ympäröivien katujen ja kiinteistöjen tuenta ponttiseinillä sekä maainjektoinnilla. Purettavan rakennuksen suojeltu julkisivu säilytettiin ja tuettiin.

JAO Viitaniemi 1 D maarakennus

Oppilaitoksen maarakennustyöt: -kaivu- ja täyttötyöt -pohjaveden alennus ja hallinta -paalutus -rakennuksen ja piha-alueiden salaojitus -ulkopuolinen viemäröinti, ml. pumppaamot ja erottimet 3 kpl -piha-alueiden pintarakenteet (alihankinta)

As Oy Kuopion Kotipihlaja

Asuinrakennuksen maanrakennus- ja anturatyöt.

Niuvan sairaala putkikanaalit

Niuvan sairalaan osastojen välisten paikallavalettujen putkikanaalien purkutyöt (n. 0,1 M€; 90 % omana työnä), kanaaleissa olevan talotekniikan tuenta- ja suojaustyöt, uusien elementtirakenteisten sekä paikallavalettujen kanaalien rakentaminen. Piha-alueiden korjaaminen ja ennallistaminen. Salaojitukset ja sadevesiviemäröinnit.

Sammonkatu 7

Asuinkerrostalon pohjan sekä pihan ja p-paikkojen maarakennustyöt. -kaikki kaivu- ja täyttötyöt -ankkuroitua ponttiseinää 800 m2 -betonipaalutus -rakennuksen ulkopuolinen viemäröinti ja syöttövesijohdot (kv. + springler)

As Oy Mikkelin Jokipuisto

Asuinkerrostalon maarakennustyöt -kaivu- ja täyttötyöt -salaojitus ja sadevesiviemäröinti -ulkopuoliset jätevesiviemärit ja syöttövesijohto -pihojen pintarakenteet; asfaltointi, kiveykset, viherrakentaminen

Copyright © 2024 MM Infra Oy |Pomonkatu 6, 50150 MIKKELI | info@mmi.fi | puh: 050 065 1070